Portem els blocs al Tribunal Europeu dels Drets Humans!

El Col·legi de Periodistes de Catalunya presentarà una demanda al Tribunal Europeu de Drets Humans d’Estrasburg, després d’haver esgotat totes les vies jurisdiccionals espanyoles, arribant fins el mateix Tribunal Constitucional.

El teu suport és imprescindible

Per aconseguir fer front als costos derivats de la presentació de l’escrit de demanda, i el seu posterior seguiment davant del Tribunal d’Estrasburg, el Col·legi de Periodistes posa en marxa a partir d’avui una campanya de micromecenatge. La previsió inicial supera els 12.000€, la meitat dels quals els assumirà el propi Col·legi, i la resta amb l’aportació voluntària dels periodistes i ciutadans que col·laborin econòmicament en la iniciativa, a través de Verkami. Hi ha recompenses molt interessants!

Ajuda’ns a aconseguir-ho!

AcaBAR AMB ELs blocs electorals ÉS POSSIBLE!

 

3 responses to “Portem els blocs al Tribunal Europeu dels Drets Humans!

  1. La petición de la supresión de esos bloques electorales debería hacerse no sólo a la CCMA. También a RTVE y a todas las RTV públicas españolas y también a las catalanas.

    Liked by 1 person

  2. Els blocs electorals aixequen un mur de la vergonya que priva la ciutadania del dret a rebre informació veraç, plural i contrastada.

    Liked by 1 person

  3. Montserrat Lago Lafuente

    Ja són masses els anys d’aquesta anomalia democràtica, i cada vegada la llibertat periodística va a pitjor.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari